Preview Mode Links will not work in preview mode

Autotund | Geenius.ee

Jul 31, 2023

Tänases Autotunnis räägime kõigest sellest, mis vahepeal on liikluses toimunud: kütusehinnad on tõusnud, automaks on tulemas, rahunemispeatus on tagasi ja autokoolide õppekavades on muudatused.

Ja räägime ka kõige põletavamal teemal: kuidas transportida koeri autos.

Saatejuhid on Gregor Sibold ja Martin Mets.


Jul 20, 2023

Tänases saates on külas Anti Soo ehk mees, kes tahab kokku omada 100 autot. Kui ta käis meil kolm aastat tagasi saates, siis oli tal neid kokku 19, nüüd aga on neid juba 49.

Millised on olnud selle kolme aasta jooksul Anti kõige ägedamad ja meelejäävamad autod? Milliste ostu aga ta kõige rohkem kahetseb? Ja...


Jul 13, 2023

Seekordses saates saame pikemalt rääkida keskmise kiiruse mõõtmisest kaameratega, mis mitte ainult ideena, vaid ka väga praktiliselt juba eelmine nädal meieni jõudis. Esialgu veel trahve ei teha, aga mis üldse sellest kõigest arvata. Muidugi räägime ka automaksust ning Mini Cooperist ja Teslast.

Saatejuhid on...


Jul 6, 2023

Vormel-1 on saanud viimastel aastatel jälle väga populaarseks ja seetõttu on meil külas Geeniusest Gregor Sibold, kes on ka ise sel aastal juba kahel etapil kohal käinud.

Miks ta seal käib ja palju pealtvaatajana üldse võistlust näeb? Mida pileteid ostes tähele panna? Milistele etappidele ja miks tasub kohale...