Preview Mode Links will not work in preview mode

Autotund | Geenius.ee

Jun 29, 2023

Stuudios on Geeniuse kaasautor Sulev Ladva, kes veetis 100. Le Mansi ajal pea nädal aega kohapeal. Mida nägi, keda nägi ja kui palju üldse nägi?

Kuna ta läks sinna autoga, siis teele jäi päris mitu huvitavat sihtpunkti, mida autosõbrad peaks kindlasti omale plaani võtma.

Saatejuht on Tarmo Tähepõld Geeniuse...


Jun 22, 2023

Eesti insenerid tõmbasid katte kauaküpsenud super..ei, hüperautolt Kalana, mis on tõeline insenertehniline suurteos ja tellimiseks juba valmis. Tarmo on vaimustuses.

Tasakaaluks sõidame ülimõistlike linnamaasturitega Honda ZR-V ja Renault Espace. Lisaks veel rekkameeste liiklusvihast, autoromude heast hinnast...


Jun 16, 2023

Seekord läheb Tarmo käima loo peale, mida ta küll ise ei kirjutanud, aga ise avaldas. Teemaks siis vana hea peatänav ja see, kas mingid piirkonnad peaks autodele sulgema või ei. Ja kui sulgeda, kas siis ka nii erilistele autodele nagu Bentley Continental GT Speed? Teemasid muidugi teisigi!

Saatejuhid on Tarmo...


Jun 9, 2023

Uues "Autotunnis" jõuame taas automaksuni ja selle kogumiseks autode jälgimiseni GPS seadme abil. Loodame, et mitte ükski entusiastlik poliitik seda saadet ei kuula, sest meil on veel häid ideid.

Tarmo käis autokogunemisel, sõitis elektriautoga aastast 1930, Citroen Oliga aastast 2040 ja promob jälle Le...