Preview Mode Links will not work in preview mode

Autotund | Geenius.ee

Apr 30, 2020

Saatekülaline Anti Soo võttis omale väga pikaajaliseks eesmärgiks omada elu jooksul 100 autot. Muidugi mitte korraga, vaid kokku. Just hiljuti ostis ta 19. sõiduki ja valikus on olnud Ford Scorpiost kuni 2015. aasta Range Roverini.

Kuula, miks ta seda teeb ja mis lugusid on tal rääkida.

Saates veel:
- mida teha...


Apr 22, 2020

Autotunni saates on stuudios külas Autogeeniuse enda autorid Sulev Ladva ja Paula Johanna Adamson, et võtta lõpuks kokku meie suur Taycani proovisõit. Tsiteerime ka Peeter Koppelit.

Teemaks on ka kiired linnamaasturid, Focus RSi saatus, 372 km/h sõitev Ferrari, Hyundai Kona N, puutetundlikud ekraanid ja...


Apr 16, 2020

Saatekülaline on seekord Tõnu Korrol Autolehest, kes räägib oma viimase aja põnevamatest sõitudest: originaalkorras BMW E30 ja maailmas ainulaadne 7,1-liitrise AMG mootoriga S-klass, millel võimsalt soomustatud kere.

- kiirtestis kolm väikest linnamaasturit, millel kokku 900 hobujõudu
- kellavõlurid...


Apr 8, 2020

Tänases saates selgitame, kas meid ootab ees rehvidefitsiit, mis saab automüügist, saastenormidest ja üldse elust. Lisaks uudiseid, isiklikke kogemusi ja mõnusat arutelu.

- laadimisseiklused Porsche Taycaniga
- ärandatud liinibuss
- diisliaktsiis
- automüük ja CO2 nõuete edasilükkamine
- McLaren Elva tehti...


Apr 1, 2020

Saate fookuses on liikluskindlustus. Kuna kahjude arv on drastiliselt kukkunud eriolukorra tõttu, siis kuidas mõjutab see liikluskindlustuse hinda?

Sõidame Škoda Superbiga, millele on elektrit juurde pandud oma 50 km jagu. Kuidas on?

Saates veel:

- teedel on uued kiiruskaamerad
- rehvivahetuseks õige aeg?
- Aston...