Preview Mode Links will not work in preview mode

Autotund | Geenius.ee

Dec 31, 2020

Stuudios on külas Raiko Ausmees, kes proovis koos muusik Genkaga hiljuti teha Eestile 1000-kilomeetrine ring peale Peugeot e-2008 elektriautoga. Kuidas see läks ja mitu korda laadima pidi, kuula ära.

Lisaks osales ta veel ühel katsel, kus koos läksid sõitu 6 erineva jõuallikaga (elekter, diisel, bensiin jne)...


Dec 22, 2020

Tänases erisaates võtame kokku selle aasta proovisõidud. Millised uued ja kasutatud autod jätsid kõige sügavama mulje, miks ja kas mõni sõit jäi ka kuidagi negatiivselt meelde?

Appi tuli ka Anti Soo, kes kirjutab Autogeeniuse portaali kasutatud autode proovisõite ja lisaks püüab jõuda isiklikus elus 100...


Dec 16, 2020

Külas on Alexela juhatuse liige Alan Vaht, kes räägib, mis toimus sellel kummalisel 2020. aastal kütuseturul, mis saab lähiaastatel edasi näiteks hindade mõttes ja siis muidugi tulevik - Euroopa liidu uued karmid kliimanõuded eeldavad üheksa aasta pärast ligi 30 miljonit elektriautot. On see reaalne? Kas meie...


Dec 10, 2020

Pallaadium, roodium ja plaatina - su autos võib neid olla ja päris lihtsasti ka varastele kättesaadav. Räägime lähemalt miks ja milliseid katalüsaatoreid pätid ihaldavad ja kas midagi annab selle vastu teha ka?

 

Saates veel:

- Eesti automüügis oli näha uusi arenguid
- Kalamajas on parkimiskaos? Mupo arvates...


Dec 2, 2020

Põhiteemaks on üks väike Toyota. Ta on kiire, äge, eriline ja kas me juba ütlesime, et kiire? Veetsime sellega terve nädalavahetuse ja siin on siis pikem kokkuvõte.

Saates veel:

- kiired itaallased viisid neeru kohale 233 km/h, keskmise kiirusega.
- proovisõidus ka Volkswagen ID.3
- uued sõidukid meie enda...