Preview Mode Links will not work in preview mode

Autotund | Geenius.ee

Feb 23, 2023

Uues episoodis läheme me kõigepealt korralikult vaidlema, et kas ja mida üldse riik peaks tegema, et me saaksime kenasti 2035 kõik elektriautodega sõita.

Lisaks pakkus Tarmo oma (emotsionaalselt) kallist isiklikku autot Bolt Drive platvormile rendile ja sai pakkumise, mis tekitas rohkem küsimusi, kui...


Feb 17, 2023

Seekord võtame põhjalikult ette meie 1000-euroste autode katse. Kuidas meie pea pool aastat on möödunud, mis on õppetunnid ja kuidas on üldse seis selliste autode turul. Vaatame ka minevikku, kui samasugune katse sai tehtud 500 ja 800 eurot maksvate autodega.

Stuudios on Tarmo Tähepõld, Kristjan Ojang ja Margus...


Feb 10, 2023

Selles autotunnis võtab saatejuht Martin Mets ette saatejuht Tarmo Tähepõllu ning uurib, mitu kilo kaaviari ühel tööreisil sisse vitsutatakse ning kuidas see kõik mõjutab tema erapooletust. Kas selliseid reise üldse on vaja?

Lisaks räägime saates Martin Rumpi vägevast uudisest, Toyota RAV4 sportmudelist ja...


Feb 3, 2023

Ega sellest ei pääse. Valimistest siis. Vaatasime programme ja esitasime parteidele ka konkreetseid küsimusi. Kas neljarealised on teema? Mis saab veapunktisüsteemist? Automaksud ja aktsiisid? Äkki aitab otsust teha.

Proovisõit tuli aga eriti eriline, sest Tarmo sai sõita Opel Manta GSe kontseptautoga, mida on...