Preview Mode Links will not work in preview mode

Autotund | Geenius.ee

Jan 26, 2023

Stuudios on Eesti Õliühingu tegevjuht Mart Raamat, kes peab vastama saatejuhtide rasketele küsimustele. Miks meil on ikka igas tanklas koguaeg võrdsed hinnad? Miks maailmaturul langev nafta ei kajastu kütusehinnas ning millal keelatakse vanaaegne kütusemüük üldse ära?

Saatejuhid on Tarmo Tähepõld ja Martin...


Jan 20, 2023

Autotunnis võtame ette eksperimendi, kus kahel erineval marsruudil üritasime hommikuse tipptunni ajal võimalikult ruttu tööle jõuda. Autod, ühistranspord ja jalgratas.

Lisaks veel tanklapostide hinnaskandaalist, mopeedautode hävingust ja kõige pätimatest autodest.

Saatejuhid on Tarmo Tähepõld ja Martin Mets...


Jan 13, 2023

Kuna meie elektriautode kogemused kipuvad koguaeg erinevatele karidele jooksma, siis kutsusime külla oma kolleegi tehnoloogiaajakirjanik Ronald Liive Geeniuse uudisteportaalist. Tema tegi selle ülemineku pool aastat tagasi ära ning jagab meile töötšätis ühtelugu oma kogemusi ja õpetussõnu. Ja me ikka...


Jan 9, 2023

Aasta esimene Autotund on maandunud. Arutame, kas sõidueksamid Eestis on ikka maksimaalselt hästi läbi viidud või kuhu on jäänud veapunktisüsteem.

Veel meenutame legendaarset Ken Blocki, vaatame tagasi eelmise aasta liiklusnumbritele ja sõidame superluksusliku elektriautoga Mercedes EQS SUV.

Saatejuhid on Tarmo...