Preview Mode Links will not work in preview mode

Autotund | Geenius.ee

Sep 30, 2020

Saates püüame aru saada, kui roheline on ikkagi roheline kütus. Kas bensiinil ja diislil on piir ees ja edasi peaks lihtsalt tarbimist vähendama? Kuidas hiiglaslik reservuaar maa all aitab elektrit salvestada? Külas on Kadri Ambos Alexelast, kes erinevaid arenguid meile lahti seletab.

Saates veel:
- Tarmo sõitis...


Sep 24, 2020

Stuudios on Tallinna tehnikakõrgkooli autotehnika õppekava juht Henri Vennikas, kes aitab meil selgust saada, kuhu on autotööstus hetkel omadega jõudnud ja kuhu võiks jõuda. Räägime isejuhtimisest, jõuallikatest ja muudest tulevikutehnoloogiatest.

Saates veel:
- Bugatti läheb väiksele Horvaatia...


Sep 18, 2020

Külaliseks on tehnoloogiaajakirjanik Glen Pilvre, kes testis kahte mootorratast. Üks on maailma suurima mootoriga seeriatootmises olev tsikkel Triumph Rocket 3 R ja teiseks sama raju Ducati Diavel.

Saates veel:

- mis asi on Lucid Air?
- elektriautode ostutoetus naaseb
- Maserati tõuseb lõpuks tuhast?
- kas...


Sep 9, 2020

Tarmo käis karmil karantiiniajal Poolas, kus paduvihmasel Silesiaring rajal oli vaja kiiresti sõita väga paljude erinevate Porsche GTS mudelitega. Lisaks põgus proovisõit elektrimootoriga BMW X5ga.

Saates veel:
- Rally Estonia õnnestuski!
- uute autode müük langes, aga mis on põhjus?
- Kuivastu praamisaba osas...


Sep 2, 2020

Seekordne saade sai eriti eriline, kuna nädalavahetusel oli meie proovisõidus kaks Bentleyt - kabriolett, millel W12 mootor ja kupee, millel kapoti all V8. Püüdsime leida vastust, mis painab meid kõiki - kumma peaks ostma?

Saates veel:
- teaduslikud põhjendused, miks lapsed ei käitu liikluses loogiliselt
- miks...